18 juni 2013

AskungenVar det därför hon tappade ena skon?
Jag skulle skriva en förklaring redan i går kväll men det var ändå inte så många som läste...

Min kära dotter har olika stora fötter och fick höra av en som jobbat i skovärlden att man kan få bidrag från en ortoped om man har problem. Nu har inte vi varit till någon ortoped men idén om att köpa två storlekar av samma sort var ju en bra idé! Om problemet kvarstår får man väl ta sig till en...
Vi började leta bland lite billigare skorna och slutade bland de dyrare i äkta läder! Varför kostade de blåa mer trots att skorna är identiska för övrigt?

Det skulle behöva finnas fler 1/2 nummer i skovärlden! Nu har hon i och för sig en sko som sitter bra och den andra lite för stor men med en tunn sula i så går det bra!
Det positiva med det hela är att jag har fått två nya par!! Jaa, det funkar faktiskt för min motsatta fot kräver lite mer utrymme pga av en början till  hallux vallgus så jag har inte heller lätt att hitta skor som sitter bra!

Det kanske var värt 1500 kronor i alla fall;)

Nu ska jag klura ut en tävling...

Hälsningar Askungen


3 kommentarer:

BP sa...

Det hade jag då aldrig kunnat gissa. Men vilken smart idé med att köpa dubbla uppsättningar. Riktigt smart! Å att du själv fick två par "på köpet" måste ju anses som en klar bonus:-)

Susjos sa...

Aha!

GalenKanin sa...

Kanske det var så? :O