26 april 2013

OptimistisktEn kniv, en tång, det är bara att sätta igång! Jag måste tänka optimistiskt och hoppas på att mitt arbetsrum blir färdigt till höst! Det skulle kunna gå om jag bara sätter igång! Tror det blir lättare att komma få fart på alla mina idéer då! En som är mycket flitig med kommentarer, Jah Hollis, har valt temat för veckan!

Fler optimistiska fönster-----Klick!


10 kommentarer:

Della sa...

Som du säger, "bara" att sätta igång. :)

Anita - Malta sa...

För sjutton..!! bara att börja direkt. Du kommer INTE att ångra dig när det väl är färdigt. Har du inte startat ännu ? Prylarna du behöver ligger ju där och bara väntar ;-)

Rajson sa...

JAAAAA, vad väntar du på!? Sätt i gång NU!
Vilket härligt djupt fönster och kreativt bidrag!

Susanne sa...

Djupsinnig optimism?

Det här fönstret känner jag igen från ett tidigare bidrag.

Jah Hollis sa...

Det tycker jag är en optimistisk inställning. Det är bara att kämpa på. :-)

Kicki sa...

Stämmer ganska bra Susanne, samma rum men det andra fönstret!:)

Carl-Axel sa...

Lycka till! Kanske ett tips från mitt bidrag. :)

larans sa...

Inte alltid lätt att vara optimistisk inför sådana "nödvändiga" uppgifter, det är så mycket annat som lockar nu när det börjar bli vår och sommar... Lycka till!

Erik Semlan sa...

Se där, du har redan både kniv och tång i fönstret. En liten men dock början till ett hobbyrum. Klart optimistiskt tänk! :-)
Småspännande fönsterfoto, ett fint ljusinsläpp.
Så säkert kommer du att ha ett fint hobbyrum till hösten. Kanske kan du använda några dagar när vädret är sämre under våren och sommaren till ditt blivande hobbyrum.

BP sa...

Det er ut som mycket pillepill jobb och kräver säkert mycket noggranhet. Med andra ord - ingenting för mig. Jag skulle ringa hantverkaren;-)