05 mars 2013

Lukter


Vet inte vad som var värst igår!
Var det när jag satt i lunchrummet och en kollega fick för sig att gå på toa! Dörren till toa var (och brukar vara) ca en meter från min stol! Tänk att sitta där, få lyssna på ljudet av en kran som går igång för att man inte ska höra vad som händer..., efter det lämnas dörren öppen, men bara lite grann och lukten av en läskig toaspray smyger sig ut... Efter det kunde jag transportera med partiklarna av den läskiga sprayen på mina kläder!!

När jag skulle lägga mig på kvällen kände jag en konstig lukt i köket, som jag också känt kvällen innan, upptäckte att det var bladpersiljan som i en vas hade börjat vissna och vattnet i den spred en svag rutten lukt i köket! Ut med vasen och lunkade in till sovrummet med hopp om att nattsömnen skulle bli bättre än förra natten... Ligger i sängen och fattar inte att lukten fortfarande var kvar!!! Det blev omplacering och jag tassade till soffan med täcke och kudde och somnade så småningom med en katt mellan benen!

Lukt nummer tre var från ett badrum som är igenbommat (i sovrummet) och så fort det blir vår och varmare ute så vill avloppslukten leta sig upp!
-Det får bli uppdraget för kvällen, sa min man, som inte märkt det...men det kan bero på att han inte har lika känslig näsa som jag!

Bilden visar ett exempel på ett ställe som inte heller luktar så gott...

3 kommentarer:

Anna sa...

Gillar inte lukten med toaspray och annat, urk!!!

Hoppas du får bort all bajslukt från näsan nu! :)
Kram

BP sa...

1. Ja toaspray har jag ju också skrivit om - yuck! Men än värre är ju att lyssna på... ja du vet. Dubbel yuck!
2. Alla kryddor som håller på att vissna luktar extremt illa. Undrar varför...
3. Maken min är också totalt oberörd av alla slags lukter.
4. Komposthögen illustrerar perfekt alla odörer du skrivit om;-)

Susjos sa...

Jag har också en känslig näsa..så JA jag känner igen mej...