16 mars 2013

Curry


Vad roligt (som min bror säkert tror att jag säger)!! Snart är det dags för årets första matträff, den andra kommer att bli i Rom! Jag öppnade kuvertet och drog ut kortet...det kändes lite konstigt, är det sand eller?! Känner en doft som letar sig till näsan...nu kände jag!! Curry! Tittar ner i kuvertet, extra curry, vad roliga ni är! Vad blir det för mat?? Ska jag leta fram min sari kanske?;)


Saffran verkar också gilla curry, ett helt nytt ljud kom från hans strupe! Nästan så han ville rulla sig i det! Ja tack, han kommer också gärna, det ska bli såå roligt!

Men hörrni här sitter jag! Jag måste köra lite extra med rakhyveln för imorgon är det spa som gäller! Vi är tre som åker redan idag efter jobbet och ska äta middag och övernatta på Sätra brunn, känd för sina spökerier....uhuu! Hoppas jag får träffa på någon:)

Ha det så skönt i helgen så ses vi imorgon kväll, troligen... Just ja, måste kolla in temat på triss! Det gick inget vidare att få med fönsterbidraget igår, testade två gånger... Se om jag lyckas bättre nu!

Kram


3 kommentarer:

BP sa...

Är det en slängkyss jag får av Saffran;-)
Bästa bilden hittills av katten.
Kul med en släktträff som uppenbarligen går i det indiska kökets tecken. Mums!
Ha det så underbart på Sätra Brunn å jag vill se bildvebis på eventuella spöken;-)

Susjos sa...

Va kul med fest ! Å curry e gott :). Hoppas du överlevt Sätra Brunn :)

Anna sa...

Klart curry måste följa me och så Tyra!
kram