16 februari 2013

Perfekt eller...?


Känner mig lite irriterad och kan inte släppa det! Irriterad på vad?

Bilden ovan visar lägenheten, Colosseo arts, som vi bokat via en förmedling och betalat in en handpenning! Jag bara känner att den är helt perfekt! Nu har vi vid två tillfällen fått mejl från ägaren som efterlyser sina pengar!!
Jag tyckte att vi skulle kontakta förmedlingen för att ta reda på mer. Min man tyckte att vi skulle gå bakvägen och höra med ägaren. Han har mejlat henne och bett henne höra av sig till oss per telefon. Jag tror inte hon kommer att ringa för det är väl fortfarande dyrt att ringa därifrån. Min man börjar undra om lägenheten överhuvudtaget existerar! Men alla kommentarer och betygssättningar...är allt fejkat? Vi ska väl ändå inte betala mer än totalkostnaden som står i annonsen? Vi har väl helt enkelt betalat själva annonskostnaden och sen vill ägaren också ha en säkerhet som vi måste ha missat?! Slutbetalningen blir en månad innan avresa.

Jag kanske ska mejla till henne på italienska så kanske man kan få ett svar...
Jag kan i alla fall inte tro att vi blir lurade, vad tror du? Kolla in här HÄR!

Vi håller också på att kika efter hotellrum till mina syskon med respektive, finns hur mycket som helst och det dyker upp en massa boka-tidigt-rabatter! Vi ska försöka boka i slutet av månaden så de också har något att se fram emot!:)

Måste nog ta en promenad!

4 kommentarer:

BP sa...

Nej, du har nog inte blivit lurad. Unefär så här såg det ut när vi bokade vår lägenhet i Alicante i oktober.
Där gällde ungefär samma villkor som här, fast det stod skrivit på självaste sajten och vi hade enbart kontakt med ägaren, inte med förmedlare = sajten.
Å alla omdömmen är ju kanoooon. Nej, du kannog simma lugnt här.

Anna sa...

Tror BP har rätt, simma lugnt!!
I morgon har det löst sig!
Kram

Diana sa...

Jag kan typ inget om sånt... Men gud vad härligt med semester i Italien! Hur länge ska ni stanna där??

Pysselfarmor sa...

Hmmm jag bor alltid på hotell där man inte behöver betala i förväg just av den här anledningen att det finns de som "luras". Jag skulle nog gå på "magkänslan" och avstå från boendet eller ringa förmedlingen och höra mig för och delge dem mina misstankar. Det ger ju också en signal på hur man blir bemött.