07 december 2012

Tipi


Tatam! Det här är vår nya utegran, en trefot (scoutarbete) som är lite sned med en slinga som är för kort! Idag ska jag rusa till Rusta för att köpa tio meter till! Den ser faktisk ut som en riktig gran när det är mörkt ute!!
Bildbevis kommer (min man hade lagt batteriladdaren i mittersta byrålådan i hallen, av alla ställen, tur jag inte började leta)!I flera är har vi haft två slingor med stora glödlampor i en jättegran längre ned på vår tomt! En av slingorna hade gått av så vi bestämde oss för att köpa något helt annat...det är faktiskt lite bökigare att få upp den typen av slinga och det är sonen som har fått klättra!:)

Visst är det väl mysigt med snön som har kommit?!


8 kommentarer:

Tess-en helt vanlig morsa/tjeje med tre väldigt speciella barn sa...

Gillar trefotsgranen! =)

Sv: Tack själv! Njo dom där leggingsarna skulle nog inte passa mig heller, men min snart 13åriga dotter Leah som är på bilden älskart! =)

Tess-en helt vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn sa...

Haha, tror ja d! =D Tom dottern är väldigt liten för en snart 13åring, men vi får se om hon tar igen det hon "förlorade" när hon va liten, fast d spelar ärligt talat ingen roll alls. Fast hon är "annorlunda" älskar hon sig själv precis som hon är!

Petra sa...

Löve the gran

Petra sa...

Löve the gran

ansepanse sa...

fiffig idé :) kan tänka mig att det ser jättefint ut när det lyser i mörkret
Sv: nej, idag är det nog en ledsen-dag, tack ändå <3
kramar

Anna sa...

Vilken fin, ska bli kul och se den på kvällen så ska jag fota den :)
Kram

BP sa...

Älskar scoutgranen:-))) Äntligen något annat än den vanliga typen. Gillas! Å nej, det är inte ett dugg roligt med en halv meter snö. Sorry;-)

Susjos sa...

Ska bli spännande att se foto på granen när det är mörkt :)
Och jo, ljust med snö, men det räcker nu...