10 november 2012

Datoriserat


Tänk om det fanns ett fönster där man kunde välja väder, årstid eller om det var natt eller dag!:)


Då har Veckans fönster kommit till tema nummer 200! Så länge det har hållit på, synd att jag inte kom med tidigare! DATORISERAT är lite klurigt och känns egentligen ganska tråkigt...men jag tror att variationerna och tolkningarna är många så jag måste kika runt och se de andra bidragen!

HÄR kan du se fler fönster!Idag är det arbete som gäller och kväll kommer jag visa min svart-vita bild för den här veckan!
Trevlig lördag!

11 kommentarer:

Petra sa...

Så bra det hade varit,

bokhyllan sa...

Snygg bild!

Ja, jag skulle gärna vilja ha ett årstids-fönster...! :)

Anonym sa...

Du den där bilden blev himla snygg. Jättefin vinkel du hittat som gör tangentbordet mer intressant än vanligt. Härligt!

http://larans.aminus3.com/image/2012-11-09.html sa...

Det blev ju en läcker bildtolkning på veckans fönstertema!
Tack för ditt Grattis för PhotoWlken!

Anita - Malta sa...

Läcker bild !! Gillar din vinkel där tangentbordet dominerar men din text önskar välja väder, årstid, dag och natt. Vem vet... snart kan allt vara möjligt ;-)

Pysselfarmor sa...

Jamen vad bra att du har ett sådan fönster...du kan utveckla det vidare - det sägs ju att allt är möjligt bara man inte "ger sig" :-))

Susanne sa...

Jaa, vilken läcker tolkning! Datoriserat väder på direkten - det vore något det. Ett tryck på soltangenten och volymtangenten samtidigt så att temperaturen stiger till sommarvärme. Och blir det för varmt trycker du bara på köldtangenten och du kan om du vill åka skidor där ute. Blir du trött trycker du på nattangenten och mörkret kommer och får dig att somna. I sömnen trycker du på dagtangenten och vips så är det dag. Jaa, vad bra det vore! :)

Kicki sa...

Här valde jag fint väder men det var svårt att få till värmen!

Pumita sa...

Haha, så snyggt! Och vilken smart idé... den skulle jag köpa direkt! Kan bli lite jobbigt om grannen köper en likadan och hen gillar snö och kallt. Själv vill jag ju ha sommar och solsken. :)

Erik Semlan sa...

Hi hi, tänk om man kunde trycka på en knapp och få ett annat väder! Skulle gärna ta lite av din sol, tack! Här är det så grått och trist.
Det var en rolig tolkning du bjuder på. :-)
Läckert hur du valt vinkeln på fotot, lågt över tangenterna!
Snyggt och fantasifullt.


Olga T sa...

Vad fyndigt! Mycket kul bidrag! Lite kul med den gamla känslan i bilden också som motsats till det moderna dataoriserade.