12 oktober 2012

The köket!Igår kändes det som valet var rätt, att spara disken till idag! Så fel det känns idag! Nu sitter jag här och ångrar mig och vägen till diskbänken känns så oändligt lång (just nu 1,5 meter)!
Tänk om man hade ett nytt fräsch kök, som köket på Mallorca t ex! Ytor som är lätta att torka av, lådor som är lätta att dra ut...
Men det är väl ändå lite opraktiskt med stenskivor (hade sönder ett glas...) och det där vita materialet är inte bra om man lägger en sotig stekpanna på, det liksom sugs in i skivan (försvann efter lite skrubbning...)?!

Vi är i alla fall sugna på att göra om i köket...spisen håller på att gå sönder och när den gör det så är det väl dags att kyl och frys hänger med! Nåja, vi håller på lite överallt i huset nu, det ska bli ett träningsrum och mitt egna lilla arbetsrum håller också på att ta form (väldigt tidigt stadium)! Sovrummet är inte helt färdigt och en och annan list eller en bit klinker eller kan saknas på sina håll! Brist på sysselsättning har vi inte...bara pengarna som saknas ibland!

Ha en underbar fredag, vi ses snart igen! Kram

5 kommentarer:

Anna sa...

Vem vill inte ha ett nytt kök, mitt är ju stenåldern om man jämnför me de du har nu :)

Susanne sa...

Kikar in och skickar lite fredagskramar

Susjos sa...

Oj vilket tjusigt kök! Är det köket från Spanien?

Kicki sa...

Ja spanska köket made by en svensk!

anemonen sa...

Här har du en till som önskar sig ett nytt kö. Sitter i ett 20 talskök med vedspis.(jag har ny också iofs) Nytt och lättarbetat kök är himmelskt.