26 oktober 2012

Arga blicken


Jag är inte så arg som jag ser ut...men jag var till optikern och var helt inställd på att jag skulle ha progressiva glasögon men hon sa istället ungefär så här:
-Men det är väl bara jobbigt att ha glasögon på heltid, du ser så bra på långt håll och det kostar ju bara en massa, när du själv börjar tycka det är jobbigt att ta av och på så... Vad bra, då kan jag ju bara byta ut glasen i mina gamla! Jag hade iaf lånat hem bågar och efter en omröstning med familjen så valde alla helt olika (min dotter och jag tyckte lika) och min man valde dem som jag absolut inte ville ha!!
På bild, Rogers gamla...


Snön är här och det är dags att gräva fram de varma stövlarna så jag slipper gå i kalla gummistövlar när jag ska hämta tidningen! Vinterdäcken åker på i helgen!


Julia blev förkyld i början av månaden och som vanligt tog vi till Esberitox! Förkylningen ville inte riktigt ge sig och i morse när Filip tog ett par så tyckte han att de smakade konstigt! Jag smakade också på dem och ja, de smakade inte alls som de brukade! De verkar inte vara gamla så jag ska skicka iväg dem idag så får vi se vad de säger (det är mindre än hälften kvar...:))!


Vi behöver inte bekymra oss över var vi ska ställa benjaminfikusarna i år...
Jag tror jag bad min man om att ta in dem för ett par veckor sedan! En tröst är att de kommer från ett kontor som han var på tidigare och istället för att slänga dem så hamnade de hos oss!


Trodde Scan var ett bra märke! Men vad har hänt, flera hamburgare som det fattas kött på!? När jag ändå håller på så kan jag ju skicka iväg ett bildbevis till dem också!


Tur vi har en självgående dammsugare...nu blev jag lite glad igen!:)


Idag har jag en riktigt skön ledig dag då jag inte har något inplanerat, inte mer än att jag ska hämta barnen och planera kvällsmaten...resten blir som det blir för imorgon ska jag jobba igen!


2 kommentarer:

Anna sa...

Jag ska också gå o kolla synen, vill ha nya bågar nu och jag vill inte ha progressiva de föreslog hon sist!

Ojj va du ska reklamera, kommer bli rik på detta, ha ha.

Ha en skön dag!
Kram

ansepanse sa...

vad bra att du ser som du ska på långt håll :)
vi slipper i allafall snön än så länge
kramar