10 augusti 2012

Cool!

Vad skönt med lite ledighet! Lite regn och ganska mycket sol! Jag har haft en mysig dag med mina barn...vi har städat tillsammans ett par timmar och avslutade det hela med en varsin glasstrut:) Övrig tid=baravaratid!


Här blev det inga jeans!Äntligen har jag köpt mig ett par nya jeans! Har jag haft jeansfobi eller?:

Det var en gång, slutet av 70-talet:
Det var dags för klassfest och jag ville gärna ha ett par nya jeans! Jag gick till den kända jeansbutiken i "hörnan". Det var inne med stuprör och jag fick snabbt ett par på mina späda armar och gick in i provhytten! Jag visste att ägaren var snabb, snabb med att titta in och fråga om det gick braa...så jag var ännu snabbare när jag drog på mig mina:)
Väl hemma...stod jag framför spegeln med mina smala, raka tajta byxben, det senaste, och tittade ner. Jag såg mina fötter iklädda ett par ökenkängor som stack ut som långa kamelfötter!! Det såg helt enkelt inte klokt ut...L!! Jag struntade i klassfesten, gick tillbaka till butiken och bytte ut jeansen till ett par som var så vida att de täckte mina fötter!!

Det var en dag den här veckan 2012:
Jag hade lunch och stegade iväg till "the jeansbutik"!
-Hej, jag har inte köpt jeans på flera år, har du några som passar mig? En ung kille med lockigt hår tittade på mig och sa: -Ja, absolut, vad har du för storlek? Snabbt plockade han fram ett par, höll upp dem brevid mig och sa: -De här blir bra!

-Vad duktig du är, sa jag när jag klev ut ur hytten (svängde till draperiet så dramatiskt att det nästan ramlade ned...)! Han stoppade in ett finger innanför min linning...
-Du skulle kunna ha en storlek mindre!:):) Det kan bli lite svårt att få på dem!
 -Annars får du väl komma och hjälpa mig... Eeh, hoppas han inte hörde det!

Dem passade perfekt! Jag betalade snällt 899 kr för ett par G-STAR-jeans, utan att pruta...ska vara coola har jag hört!

Hörde du förresten!? De har äntligen hittat John Travoltas kostym! Den har varit borta i 17 år...få se när min kofta dyker upp som har varit borta sen i våras!

4 kommentarer:

Anna sa...

Nu blev du cool!!
Nästa steg ett par converse till :)

Har du glömt va butiken i hörnan hette? Goldina va namnet :)

Kicki sa...

Jaa, hade glömt!:) Converse, nej inte på mig, Anna!

tankar o bilder sa...

Coool det är vad du är!

Koftan... ja, man vet ju aldrig! ;)

Kram

GalenKanin sa...

Gott med glass :)