20 april 2012

Vet ej!Ett virrvarr, så kan man beskriva det! Ljus och mörker...

Jag är inte lika motiverad till att blogga längre och får dåligt samvete när kommentarerna uteblir hos dig...och hos dig, och jag märker att kommentarerna sinar även hos mig...
Funderar på att göra ett uppehåll, tankarna går fram och tillbaka...

Idag ser jag i min blogg, att jag har "tappat" en följare! Hur kommer det sig? Har jag sagt något eller är det något jag inte har sagt?


7 kommentarer:

Anna sa...

Det kan vara min gamla bloggprofil som tagits bort. Jag rensade allt som hade med gamla bloggen att göra igår och avslutade det kontot. Men jag är absolut kvar här...

Anki sa...

Det är väl så att lusten att blogga går lite i vågor... men gör en liten paus... så kommer nog motivationen tillbaka... jag stannar som följare ändå :)
Förresten jag har också "tappat" en följare, men kan inte komma på vem...
Ha en bra fredag och en skön helg - nästa vecka kommer vårvärmen tillbaka (hoppas de har rätt!)
Kram

Guldkorn by Elin sa...

Åh men jag förstår precis. Det går i vågor det där. Ibland är det motivationen som tryter, ibland tiden. Och jag hade också tappat en följare imorse, kanske samma ;)
Tänkte i en halv sekund att jag förmodligen har vääääärldens tråkigaste blogg att personen helt sonika tröttnat. Men så tänkte jag att ja.. så kanske det är men i så fall är det helt ok. Alla kan ju inte tycka att man är så himla intressant. Fast DU är det och jag hänger gärna här och spanar in vad du har för dig.
Puss och kram och ha en fin fredag!

BP sa...

Att tappa följare ska du inte ta så allvarligt tycker jag. Många av mina följare vet jag inte ens vem dom är, då de sällan eller aldrig kommenterar.
Men det är ju kul om bloggen läses ändå såklart.
Att hålla upp blogglusten på 100% är inte så lätt, det vet jag också.
Men ja gillar din blogg, å idag så tycker jag att dina virrvarr bilder är helt enormt bra!

4U2 sa...

Snygga bilder! Behöver du en paus, ta en men kom tillbaks! Jag tappar följare då och då och sedan tillkommer nya. Varför det är så vet jag inte.
Kram

Benita sa...

Fina tofsar du fotat, inte lätt att välja vilken man vill ha runt halsen ;)

Jag har också dålig motivation ibland till att blogga. Ta en paus om du tycker det. Om du inte vet vad du ska skriva om, lägg in en bild ibland utan text. Jag gillar din blogg!

Ha ett fint veckoslut!

Västgötskan sa...

Det ska ju kännas rätt och roligt att blogga. Men det blir ju lite tomt varje gång någon lägger ner, när man går in och läser den regelbundet. :-)