17 mars 2012

Gammalt och nytt!


En bild från förr, närmare bestämt för två veckor sedan! Det syns inte en skymt av någon krydda eller jordgubbsplanta! Fortsättning följer...

Sammanfattning av denna vecka: zzzzzzzzz.... Jobbigt, irriterande men mest roligt!

Jag har en liten undran från förra inlägget: Någon såg en vovve, en annan eventuellt ett barn i den vita bilen! Jag vill med bestämdhet säga att det inte satt någon alls där, har verkligen inte glömt någon i bilen! Kan det ha varit ett husspöke?;) Bilder kan verkligen ljuga, bilen är inte ren, i alla fall inte nedtill!Jag sitter i vår nya soffa. Den är stor. Den är så stora att den med lätthet slukar en hel familj på fyra personer! Vi är nöjda...men knarrar det inte lite för mycket i den ena änden när man sätter sig? Har den kanske inte satt sig ordentligt än?

På jobbet har jag inte suttit still länge. Igår blev det ett långt pass från klockan halv 9 till klockan 20.00!! Allt är inte klart men det ser bra ut så här långt! Kul att stå där, med mascara som har fastnat i fårorna under de rödsprängda ögonen (såg det när jag skulle gå hem, förmodligen av värmen och trötthetsskratt) då en kund säger till en kollega:
-Vad är det ni ska göra här? Jag som stod bredvid kunde inte vara tyst:
-Vad är det vi inte har gjort? Kanske var det en ny kund eftersom hon inte såg att kassadisken har flyttats och i stort sett alla varor har bytt plats!! Vad är det ni ska göra...grrr!


Hm, lampan passar inte in nu! Den är alldeles för gul. Vi tog ett beslut nu på morgonen att vi ska ta ned den och ta fram två lampfötter i stället. Måste köpa nya lampskärmar bara!


 Är det någon mer än vi som har en tjockteve kvar?? Vi köpte en ny stor fin TV till teverummet    på övervåningen, men vi tittar knappt på TV där! Det är mest Filip som spelar och numera har han dragit in en sladd till sitt rum och sitter där för det mesta! Nu är det läge att bära ner TV:n hit som jag har tyckt hela tiden! Det ser bara töntigt ut med den gamla!

Apropå TV, så kommer vi att få besök av en kändis på mitt jobb, om en och en halv vecka! Det är officiellt nu med tanke på att inbjudningar har gått ut till våra klubbmedlemmar! Ernst ska komma!! Nu är inte jag någon Ernst-fan, men det ska bli riktigt kul ändå! Jag har sett några program i början av hans TV-karriär men på senare tid har jag missat dem! Han har designat otroligt fina och smarta prylar som jag gillar skarpt! Jag kommer med bilder sen, på både Ernst (och mig) och prylarna;)


Sa jag att jag sitter i min nya soffa? Det som är lite jobbigt är att det är långt till bordet när man ska äta snacks och dricka något gott, måste verkligen sträcka mig! Det skulle vara mer praktiskt med småbord som man kunde dra till sig... Ska tänka på saken!


Om du undrade vad det var för en fläck mellan maskerna på väggen så kan du se en närbild här! Det är Filip, min son som tyckte jag var lik den här lilla kossa-godisbiten och hängde upp "mig" mellan dem!

Jag är ensam hemma och sitter i min nya soffa. Ögonen är trötta och min kropp likaså. Inte konstigt när jag vaknade halv 7! Jag hade så många kreativa idéer tidigare, men nu väljer jag att sjunka ner mer, under filten och blunda en stund...11 kommentarer:

ansepanse sa...

hej :)
vilken superfin soffa, vi skulle nog snart börja tänka på en ny hit också, tjock-tv var det länge sedan vi hade, men det var liksom tvunget eftersom vår tv gick sönder annars kanske vi också hade haft vår gamla kvar :)
en fin lördag till dig - kramar

Anna sa...

Mysigt med nya soffan!!
Måste komma och hälsa på när du är ledig, säg till så kollar jag när jag kan, vi måste ju ha bloggträff bara du och jag :)

Jag vill ju komma när Ernst kommer, han är ju så snygg, hihi!!
Kram

Kicki sa...

Det är begränsat med platser, endast 300 biljetter! Är du medlem?

Suzan sa...

Underbar soffa!

BP sa...

Soffan är kanooooon!
Vi har köpt platt-tv till köket men har tjockisen kvar. Den funkar ju, så varför slänga den.
Ernst och du - det ska bi kul att se bilder på. Tvä kändisar ihop alltså;-)

PS. Att du jobbar i butik har jag ju förstått. Gällar bara att klura på vilken kedja;-) DS

Susjos sa...

Åh vilken fin soffa!! Jodå, vi har tjock-TV:n kvar, den vill aldrig gå sönder!
Aha, Ernst på besök! Då måste du så klart ta en bild med dig och han :)
Jag är inte nåt fan av honom heller..men han är säkert trevlig :)

Petra sa...

Underbar soffa. Vi har en tjocktv kvar.

fina frun sa...

vilken underbar soffa! Nope ingen tjocktv här ;)

Benita sa...

Det är alltid roligt med ny soffa. Vi ska ha ny soffa till stugan och jag har redan hittat en som jag vill ha, men måste vänta tills vägen torkar upp dit. Som det är nu fastnar man garanterat om man kör dit.

oumberligating sa...

Klart knarrandet går över med tiden, men så är det med allt nuförtiden, ingenting får ta den tid som det egentligen behöver, inte ens vid mbeltillverkning får virket torka ordentligt, då blir det så sättningar i träkonstruktionen, men det ger med sig med tiden!
Fina bilder fin blogg ha en fin Söndag!
kram ifrån Oumberlige Peter!

tankar o bilder sa...

Ååå, en sådan soffa! Underbar!