09 februari 2012

Varje torsdag...och min serie!


Det var ju "House of Elliot", en serie om två systrar i modebranchen på 20-talet!

I dag är det torsdag igen och jag brukar presentera nya följare! Nu har jag ingen ny följare den här veckan så då går vi bakåt i tiden:)

Eva min målarvän, som inte riktigt har tid att blogga och ändå har hon två! Hon startade med en blogg där hon skrev (senast uppdaterad för tre månader sig) om hennes vardag med familj, hundar och målarvänner! Eva har också ett fotointresse och tar många fina bilder! Nu är det så att Eva jobbar som lärare och det tar mycket fritid av henne...men kom igen nu...något kan du väl skriva?!:)

Är du nyfiken på henne, kika in på vardagmedeva och bildermedeva!


Kul, Eva, du var med i ordlös onsdag...
...och jag måste erkänna att det finns två följare innan, som jag inte riktigt vet varför, från en annan del av världen:)8 kommentarer:

Kicki sa...

Guldkorn by Elin gissade rätt på serien...såg jag sen!:)

BP sa...

Tycker det är kul att du presenterar dina följare. Många av mina vet jag faktiskt inte ens vem dom är. Många läser nog bloggen, men kommenterar aldrig. Roligt det också, absolut, men man själv hälsar ju då inte på heller...

Guldkorn by Elin sa...

Yay! Och jag som aldrig ens såg serien. Men farmor gjorde, så det var ett fint att bli påmind om henne genom ditt inlägg.
Och jag håller med BP, du är fin som presenterar dina läsare. Heja Eva! :)
Och heja du!

Vero sa...

Jag har inte så många följare och en del av dem vet jag en del om. Jag följer deras bloggare, men sen har jag en del som kommenterar som anonyma, ibland snälla, ibland mindre snälla, men det är väl nån man känner allt för väl har jag misstänkt.

Trevlig helg!

Helene sa...

Önskar dig en mysig och skön helg.
Kram Helene.

maria sa...

Den serien har jag inte sett...Hoppas du får en bra helg trots jobb :)

ha en fin fredag kväll <3
kramar fina du

Jess sa...

Har nu gått in till Eva och sagt till på skarpen! ;)

Kicki sa...

Bravo Jess!:)