08 januari 2012

Stor apparat!
Jag saknar Fototriss...


Några dagar innan jul så pratade vi (familjen) om olika apparater man har i köket. Jag personligen tycker verkligen det är onödigt med äggkokare (=kastruller), toastmaster (=våffeljärn) etc.
De tar bara upp en massa plats och man skulle behöva ha ett skåp där allting stod redo för att användas med kontakterna istoppade! Visst kaffebryggare och brödrost och vattenkokare...måste man ha...men jag tycker ändå de bara är i vägen! Kanske ska ta och bygga ett skåp till allt vi har idag!

Nu har vi fått tillökning! Jag har fått en popcornsmaskin i julklapp!! Julia och jag brukar tycka det är gott med popcorn när vi tittar på film och jag har poppat i kastrull fram till nu! Igår åt jag mina sista ostbågar...iaf för den här veckan;)


Nu har jag fått in 8 förslag på olika blyertsteckningar! En del idéer är riktigt bra och andra skulle kanske göra sig bättre i färg! Men som sagt jag får sticka in någon färgklick i så fall, men grunden är svartvit! Har ni verkligen tänkt svartvitt?! Syrran har kommit med två idéer, tulpanbukett eller semla, då får det bli tulpanbukett med en semla! Du som inte har kommit med något förslag än, gör det du med i mitt förra inlägg! 


Nu ska jag göra lite frukost och väcka barnen för vi ska sjunga för mannen som fyller år idag! Vi firar dagen med att åka på soffjakt och avslutar med mat hos svärföräldrarna:)!5 kommentarer:

Diana sa...

Hihi, kliar det i tävlingsgenen? :) Men det var fina bilder! batman och jag är galna med att handla saker till köket men fått pausa på grund av utrymmesbrist. Ett stooooort kök står på inköpslistan.

BP sa...

Vad gäller (onödiga) köksprylar så håller jag helt med dig. Hur många har man inte köpt/fått och använt kanske en enda gång, om ens det. Våra blir alltid så småningon till loppis prylar.
Men om ni använder er popcorn maskin så slipper du ju diska kastrullen iaf;-)

Anna sa...

Gott me popcorn!!
Men som sagt vissa maskiner är bra onödiga, jag har några såna :)
Kram

Susanne sa...

Vuí har oxå en massa apparater som används sparsamt.

Susjos sa...

Grattis till mannen idag!
En popcorn maskin,det skulle jag vilja ha!