15 december 2011

Tre bilder


Igår var det mörkt när jag åkte och mörkt när jag kom hem...men det är väl inte så svårt?! Kom hem mitt i natten efter att ätit tapas och spelat julklappsspel och sjungit julsånger till ett dragspel! Det var julfest med jobbet och även fast jag körde hem så känns kroppen mör och seg! Såg ett onsdagstema igår hos BP och hade platsat där själv, som SEG, men jag besparar er det!


Igår när jag läste morgontidningen blev jag glad!:) Jag hade en bild med bland Läsarnas bilder! Är det typ jag och åtta till som skickar in?? Den förra jag skickade in fick jag också med!


Julkorten är klara, ska bara skriva adresser och frankera. Jag har kuvert och frimärken är införskaffade men hur svårt är det att skriva adresser?!
Imorgon är jag ledig och det var väl tänkt att jag skulle ut och åka lite men nu är dottern hemma och är lite krasslig, så helst vill jag vara hemma! Det spelar ingen roll att hon är 14...7 kommentarer:

BP sa...

Kul att du såg det sega temat hos mig:-) Stort tack för länken!
Klart du är seg efter utekvällen, men du det är nog alltid mörkt på morgonen och på kvällen den här årstiden... om man jobbar åtta till fem vill säga.
Stort grattis till att bilden var med i tidningen. Vilken stjärna du är:-)

Josefine sa...

Vilka fina julkort du gjort. :)

Anna sa...

Grattis till bilden!!

Vilka fina julkort, undras vilken som är min? :)

Stackars Julia, hälsa henne!
KRAM

Petra sa...

Supergrattis till bilden.

Diana sa...

Häftiga julkort, har du gjort dem själv?
Hoppas att dottern kryar på sig, ens barn är alltid ens barn även om de är vuxna...

Susanne sa...

Vackert sken från stjärnan

Suzan sa...

Fina julkort!