10 november 2011

Taggigt!Den här bilden symboliserar hur jag känner mig idag! Det gör ont i halsen på höger sida när jag sväljer... Den kan också jämföras hur mina ben ser ut numera, tittar inte så noga, men känner dem!! Vinterbenen är här men inte snön:)!

Är det det milda vädret som gör att jag har blivit mer mottaglig för sjukdomar, jag som vanligtvis sällan blir sjuk! Ändå är jag är inte elak...eller är det så att jag helt enkelt håller på att bli mesig?!
Julia blev sjuk i söndags och idag gick hon äntligen till skolan med lätta steg!

Tur jag har en ledig dag, får proppa i mig Esberitox och fortsätta med helgens planering ändå, skriva inköpslistan och planera dukning. Mannen har planerat menyn och jag sa, jahaa och okeej!? Det är trots allt han som kommer att göra det mesta med maten (jag ska jobba lite...) och han har varit till Frankrike mer än jag!
Min erfarenhet från Frankrike år 1989 var inte positiv, dryga fransmän och en biff som knappt hade nuddat stekpannan och hotellrum som skulle lämnas klockan 10, vi trodde klockan 12, med irritationer som följd!

Tvättmaskinen snurrar och sotaren är här...väntar på att han ska bli klar så jag kan slänga mig i soffan en stund:)

Hej, vi ses nog lite senare!


3 kommentarer:

Diana sa...

Som du såg i min blogg så är det riktigt sega grejer som går nu, läkaren bekräftade det med. Viruset muterar sig lite lite så man kan "åka på" amma grej hur många gånger som helst... Wiee!
Krya på dig!

Suzan sa...

Är inne på min sjätte vecka nu med förkylning som aldrig ger sig.. fram o tillbaka :(

4U2 sa...

Mycket som "går" just nu. Håller tummarna för snabb tillfriskning!