29 november 2011

Litet hus...Vi har ingen tradition med pepparkakshus...
Vad är det som alltid går fel!? Jag kan tycka att det verkar enkelt men har ingen tålamod när det är dags för sammanfogning av delarna och alla väggar bara ramlar åt alla håll! Resultaten blir alltid raserade uthus! I år ska vi ta hjälp av en form (vi har provat färdigbakade delar också), denna från Åhléns!

I vårt hus där vi bor finns det mycket att göra och tiden räcker inte riktigt till! Annat var det när vi flyttade hit för 18 år sen! Men nu...det kan inte gå fel för det är inte mycket som blir gjort!

Jag har tänkt att anmäla oss till ett program, hoppas bara det inte är försent! Jag berättar mer sen...


5 kommentarer:

Jess sa...

Pepparkakshus har jag inte heller riktigt tålamod med. Har en dröm att göra ett egendesignat men det förblir nog en dröm! ;)
Vad spännande det lät med det där programmet, hoppas vi snart frår reda på lite mer!

4U2 sa...

Inga hus här, vi har så mkt annat för oss :)
Nu blir jag nyfiken på vilket program .... skall jag börja titta på TV nu ... :)

Diana sa...

Vad hemlighetsfullt! Ibland gör jag hus, ibland inte. Får se om jag slänger ihop ett i år, det är ju skoj att skapa! Lycka till med ditt bak.

Suzan sa...

Smart!

Susjos sa...

Vi har köpt "Annas pepparkakshus" genom åren och pyntat till det. Men nu har jag tröttnat- killarna är stora och vill inte hjälpa till. Maken envisas med att vilja ha pepparkakshus- då får du göra det själv sa jag ( alltid jobbigt med väggarna som gärna vill ramla...mm.)
Förra året köpte maken ett hus,tror du han gjorde något? nehej, det blev kvar i sin förpackning!