07 oktober 2011

Tvätt eller shopping?!


En helt vanlig fredag och ny börjar ett nytt år tills siffran ändras igen...För vad är ålder egentligen, en siffra på ett papper! Inombords kommer jag alltid vara som en frisk fläkt med barnasinnet kvar och utsidan är ju också som den alltid varit...eller inte...
Celluliter, åderbråck, värk lite här och där, och när jag ser mig i spegeln så hänger jag inte riktigt med! När jag precis har börjat vänja mig vi en nykomling (en rynka eller så)  då kommer det nya och bekämpning med olika produkter får en att leva på hoppet ett tag till, men visst ser det väl ut som att huden blivit slätare??!!
På morgonen är jag lika glad varje gång jag INTE har legat på sidan så att örngottet på kudden har lämnat avtryck och ett sovveck har bildats, ett veck som jag har jobbat med ett antal timmar under natten och med det följer naturligtvis ett antal timmar under dagtid, då det ska försvinna, och huden blir slät igen!

Jaja, sluta oja mig! Idag skulle jag behöva tvätta bilen, den måste ju också vårdas för att undvika för tidig återvinningstid! Jag väljer istället att gå och prova stövlar! Fick ett bidrag av svärföräldrarna och jag jämför med alla rabatter som postorderfirmorna erbjuder så blir det här förmodligen ett bättre erbjudande och dessutom så kan jag prova innan:)

Ha nu en riktigt fantastisk fredag så ses vi ikväll! Jag kan ju berätta i smyg att det finns en person som gissat zucchinivikten, på pricken rätt, så det lönar sig att gissa flera gånger! GISSA IGEN, det gör inget om det blir fler vinnare!

3 kommentarer:

BP sa...

Join the gang!!! Men so what, det går ju faktiskt att undvika speglar;-)
Bilden du la upp är fantastisk, men det är nog för sent för den bilen att genomgå en tvätt.
Set ska bli kul att se stövlarna men mest ser jag fram emot vinnaren. Den får väl bamsen eller;-)

Petra sa...

Ja du, inte blir vi yngre men vi blir klokare och snyggare. Ha en fin fredag.
Kramar

Maya sa...

En rynka eller två är nice, det visar att du lever och njuter av livet ♥
Trevlig helg!