08 oktober 2011

Slipat!


Hej, jag är hemma nu! Jag väntar på min kära väninna Marina och vi ska sitta och prata ikapp årets händelser, jag tror vi träffades vid nyår senast!!! Hemska tanke!
Hon var sugen på att måla och jag frågade helt spontant igår: -På söndag kanske?
Eftersom mannen och dottern sover i ute i skogen inatt, brrr, så tänkte jag att det skulle vara trevligt om hon kom redan idag!
Imorgon får vi se hur vi känner, det kanske inte blir något målat, inte ute i alla fall med tanke på hur kallt det var idag...kände jag när jag gick från jobbet! Javisst en del har jobbat och andra har legat och dragit sig halva dagen!


Få se om hon märker att jag har slipat bordsskivan. Slipade det när jag var utan internet:) Bordsskivan var så ful och en dag fick jag ett ryck och jag satte igång i vardagsrummet! Jag slipade och dammsög, slipade, dammsög...och oljade in. Blev riktigt nöjd med resultatet och nu syns ljuslyktan mycket bättre! Bordet har vi som soffbord och är egentligen matbord (kaffebord) för det ska vara ett "benkryss" under, blir lite högre då.

Nej,men om jag skulle ta och korka upp vinet och börja med maten! Kvällens rätt: heta räkor!!
Ha det så trevligt ikväll så ses vi imorgon!


8 kommentarer:

Petra sa...

Jag snubblade på mållinjen. Skål på dig och ha en mysig kväll.

Marie sa...

Hej igen :-)
Kul att du kikade in till mig..
Vilka fina bilder du tar, riktigt snyggt.
Ha en trevlig och fnittrig väninnekväll ;-)
Kram

Kicki sa...

Ja, Petra du öppnade vägen! Kanske kan bli en ny tävling! Kram

BP sa...

Ja du är ju ledig under veckorna då och då, vilket inte jag är, så jag älskar att dra mig halva dagarna;-)
Bordet blev otroligt fint, snyggt jobbat. Vårt köksbord skulle behöva en liknande omgång (eller två), men eftersom vi drar oss halva dagarna blir det aldrig av;-)

PS. Att sova ute i skogen när det är så här kallt är väldigt modigt gjort. Att sova i skogen när det är varmt är också modigt... med tanke på vad som kan finnas där;-) DS

Susanne sa...

Riktigt snyggt bord - Me like

Anonym sa...

Ojj vilken skillnad!!!

Kramis Anna A

4U2! sa...

Det var ett väldigt vackert bord.

Guldkorn by Elin sa...

Hoppas att ni fick en riktigt fin lördagskväll! Häftigt foto på bordet, jag fick inte ihop det först men sedan såg jag. Vackert!
Kram!