06 oktober 2011

Jag fyller!


Har ni sett vilken söt pingla! Det är jag för 25 år sedan, tidig morgon efter en studentbal! Jag sökte någon konstig kurs bara för att få kårleg:) Vilka tider full med fester! Min egenhändigt sydda balklänning hänger i förrådet och den har...krympt!!! Djuret på axlarna är äkta men den har jag inte vågat behålla, skulle väl få djuraktivister efter mig!!


Dagens outfit, färgen kommer igen:) Inte lika elegant men jag har inte tänkt att fira min dag, bara äta gott med familjen. Jag orkar inte ha kalas helt enkelt och det brukar inte vara många som kommer ändå, för det är vardag och vi bor ju såå långt borta...Vi hade funderat på att gå ut och äta men jag föreslog att R skulle ta med sig mat från Spicy'n Hot för det blev en sen kväll igår och det blir minst lika bra och gott hemma! J ska baka muffins när hon kommer hem och jag ska duka fint. Vi slipper iaf laga maten! Tänk att det föll sig så att jag har en ledig dag idag:) Jag ska bara vara och njuta och göra lite som jag känner (har städat toaletten och tvättmaskinen snurrar)!


Restaurangbesöket kan vi spara till Stockholm! Äntligen blir det av att åka och titta på något! Nu ska vi bara bestämma ett datum! Det här tror jag kan roa hela familjen:)


Till sist måste jag visa presenten jag fick av syster Anna, en sminkväska eller pennfodral eller till vad som helst så det blir ordning i väskan!

Nu måste jag fylla på kaffekoppen och fundera på vad jag ska göra nu:) Vi ses snart igen!
Förresten fortsätta att gissa vikten på zucchinin, ni får gissa flera gånger! Ny ledtråd: Petra är närmast...

Ja må jag leva, ja må jag leva!

10 kommentarer:

4U2! sa...

Javisst skall du leva! GRATTIS!

Suzan-Lottar ut 3 sportbh:ar på bloggen just nu! sa...

GRATTIS!

ansepanse sa...

GRATTIS :) vad kul att du är ledig just idag
ja, vilken kalaspingla :)
kramar

Susjos sa...

Hipp Hipp Hurra på din FÖDELSEDAG! Va kul att vi fyller så nära varandra i Oktober månad :) Så du är oxå en fin liten VÅG!
Ha en underbar födelsedag!!
KRAM

Eva sa...

Gratulerar på dagen :) - vilken tur att du får välja precis vad du vill idag! det är ju meningen på ens födelsedag!

KRAM

BP sa...

Stort GRATTIS på födelsedagen!!! Du är en söt pingla och på den bilden är du väldigt lik din mamma!
Ha en fin kväll och grattis än en gång!

anemonen sa...

Dumheter att inte behålla din boa. Jag har päls och det är det varmaste och finaste plagg man kan ha i detta kalla vinterland. Folk har i alla tider använt djurhudar för att värma sig. Vi äter kokött och får och alla möjliga djur, MEN jag vill att de skall komma från det fria! Min är sumpbäver från Ryssland och ack så varm och go när minus kryper neråt. Sen är du en pinla än i dag om du ser ut som på din gravatar.

Diana sa...

Grattis på födelsedagen! Då ska vi se... 25 då så det är kanske 26 nu? :)
Ha det fortsatt toppenbra!

Petra sa...

Grattis sötis! Vad spännande att jag ligger närmast. Hoppas att ingen mera gissar nu då :-)

Maya sa...

Grattis söta du!
Jag hoppas du haft en underbar dag!
Kram Maya