26 juli 2011

Stelnat till

Mycket skriverier om Turkiet just nu...men inte från mig!! Ni har inte fått se allt från resan, inte än! Det är som jag har stelnat till, precis som de här "söta" skyltdockorna i Bodrum! Eftersom de inte platsar under rubrikerna jag har kvar, får de ett eget inlägg! De ser lite skräckinjagande ut tycker jag, skulle platsa i Poltergeist eller nåt! Det är knappt man skulle våga gå in i butiken! Eller var det för att det var kväll och mörkt och de hade förvandlats?
Snart börjar min serie "Kommissarie Montalbano", en helt okej italiensk serie som jag brukar titta på för att få höra det vackra språket. Där kan det också bli stelt, om den svenska skådespelerskan är med, som också varit med i Rederiet och som jag inte kommer ihåg namnet på. Tyckte hon var ganska dålig redan då men det verkar som italienarna inte tycker hon är så blond. Nej, fy Kicki, jag som alltid är så snäll! Nu kommer jag vara bänkad framför TV:n cirka två timmar och mina drömmar kommer att fyllas med italienska fraser! Buona notte!4 kommentarer:

maria sa...

själv har jag njutit till tonerna och danstegen till eric saade :)

ha det bäst fina du <3
tusen kramar

BP sa...

Japp,några sådana såg jag också i Marmaris. Vågade inte fota p g a att butiksägarna troligen hade trott på storkovan. Å nej, de ser så ledsna ut på något sätt. Men mini-jeansen på "kroppar utan huvud" var ju såååå söta;-)

Jess sa...

Hahaha, de där ser verkligen ondskefulla ut!

Eva sa...

Tycker dom ser allmänt läskiga ut... Nä, tacka vet jag skyltdockor utan något direkt utseende.

Kram på dig