29 juli 2011

The skrivbord

Så här ser det ut! Det originella med det här skrivbordet är (tycker jag) att det är 180 cm långt och 50 cm djupt, ett annorlunda format helt enkelt! En intressant sak med det är att det har stått i ett arkiv på en tingsrätt, och nu står den i vårt sovrum! Tror att den blir kvar där men är inte helt säker... Vill ha ett rum där jag kan stänga dörren om mig när jag vill vara för mig själv. Har tidigare haft ett eget arbetsrum/pysselrum men av någon konstig anledning har vi med tiden minskat ner på mina prylar och så småningom flyttat ut mig från olika rum för att de skulle användas till annat! Jag vill ha tillbaka mitt rum!!!!Igår kväll såg jag en luftballong! In efter kameran, men med fullzoom blev det ändå bra en prick på himlen! Det ser så rogivande ut att bara glida omkring sådär, men jag tror jag helst bara glider omkring på gatorna;) Fredag idag, himlen är grå men jag glad att det bara är halvdag idag!


5 kommentarer:

BP sa...

Skrivbordet är vackert och gör sig säkert perfekt med "modern" inredning. Kul att du vet vart det kommer ifrån, det höjer ju "värdet" tcker jag. Vi har också ett s k hobbyrum hemma, där jag har mitt "hörn". Kan iofs inte stänga om mig men det är helt ok.
I Täby finns det en landningsplats för ballonger, så jag ser dom nästan dagligen från balkongen. Ha också försökt fota en. Gick lite bättre än hos dig, då den flög såpass lågt. Skulle själv aldrig sätta mig i korgen, är alldeles för feg för det.

Kicki sa...

Hm nu har inte så modern inredning, det är en salig blandning av olika stilar och åldrar på möblerna! Nu står det två stolar där inne som inte alls stämmer ihop med bordet men det kommer en höst då man kan flytta runt och göra om ,slänga ut sätta till...

Susjos sa...

Ja,luftballonger ser häftiga ut, men frågan är om jag skulle sätta mej i en sån. Men måste jag välja mellan fallskärmshopp (brr) och flyga luftballong,skulle valet vara lätt!
Häftigt skrivbord!

Anna sa...

De är väl en bra plats till bordet :)
kram

Mystjejen sa...

vilken underbart bord, ja pyssla är kul =) Kram <3