18 juli 2011

Nu igen!

Kalimera! Julia och jag tog en ospecad resa till Samos! Filip var inte sugen på att åka utomlands en gång till, men det var vi:) Han och R åkte till 10 graders värme(!) och fiskade istället! Bråttom blev det så det var nästan så att vi höll på att missa planet...men bara nästan! Det känns som att jag bara skriver om resor nu - Välkommen till Kickis reseblogg! Jag har ju inte ens skrivit klart om Turkiet så den här gången blir det bara det här. Förmodligen slinker det in bilder lite då och då ändå, när jag gör mina inlägg!

Vi hamnade på hotell Katerina som ligger alldeles vi havet. Först tänkte vi, var har vi hamnat, kändes som en alpstuga för vi hamnade högst upp med lågt i tak! Utsikt mot havet åt det ena hållet och flygplatsen åt det andra (två balkonger)! Skönt att det inte var så lång bussresa iaf, och vi vande oss vid ljuden från flygplanen!


Julia kikar fram med vind i sitt hår! Efter att man hade duschat var det bara att gå ut på balkongen så torkade håret efter några minuter. Det blåste heela tiden men det var förstås skönt när termometern kunde visa uppemot 39 grader!


Här är gången på väg till havet! Första gången vi bodde på ett hotell utan pool, men det är inte så vanligt med pool på Samos heller. Det fanns en liten vakthund på hotellet, den lärde känna oss och slutade skälla!


Här tillbringade vi alla våra soliga molnfria dagar! Solstolarna är gratis om man handlar från baren, av den trevliga personalen! De första dagarna var lugna men när torsdagen kom så var vi helt plötsligt ett gäng på 6 personer som gick ut och åt tillsammans och partade till klockan 4 på morgonen! Vi höll ihop ända till vi skulle åka hem! Tokiga, roliga, och helt underbara ungdomar (vad gammal jag blev nu, men de hade en föryngrande påverkan på mig:)!


Så här glada var de på flygplatsen, BM-group, Julia med glasögon (bilden lite suddig för jag tog utan blixt)! Vi får väl se om vi ses igen, saknar dem redan! De vill att jag ska ordna en kräftskiva...

Det regnar idag och jag ska till frissan och snygga til mitt sol-och havsblekta hår, för imorgon är det dags att jobba igen!

7 kommentarer:

Diana sa...

Coolt att bara ge sig iväg sådär på vinst och förlust.

ansepanse sa...

vad spännande att åka så där och fint har ni haft det, härliga bilder
kramar

Anna sa...

Kul me nya vänner!!
De blev ju verkligen en snbb resa :)
Kram

ansepanse sa...

Sv: hoppas att du får en fin dag
bamsekramar

4U2! sa...

Vad säger man: härligt! ;)

Jess sa...

Vad mysigt med mer semester och vilka härliga bilder! Kul med nya kamrater, speciellt om de får en att känna sig ung!

BP sa...

Härligt med en sistaminuten!!! Helt i min smak!!! Jag menarcäven om det är 45 grader så är det bättre än 10 svenska!!
Du kommer att få en riktig länk när jag kommer hem som tack för alla tips. Vet nämligen inte hur man länkar med iPhonen.