25 juli 2011

Kl 12, en tyst minut...Trädet tycks se ut att vara oändligt, livet är inte det, så stanna upp idag med en tyst minut.


Jag brukar inte skriva om händelser i världen men gör det idag. Jag vill inte samla på mig negativa saker men blundar heller inte för det. Dagligen händer hemskheter ute i världen och jag läser, lyssnar och ser allt svepa förbi.

Här är jag i min lilla värld med min familj, mina vänner, mina arbetskamrater. Jag är för det mesta glad, men även i min närhet bland människor jag möter, så matas jag med negativa saker. Många går omkring och är missnöjda och gnäller, man vågar knappt fråga hur det är och tillslut låter jag bli att undra...

Hur mycket negativ energi kan min kropp ta emot, den börjar fyllas till bredden och jag försöker med lättsamhet och humor tömma det! Visst jag tänker också ofta negativt men då måste jag försöka vända på det!


Jag håller en tyst minut idag. Jag är glad att många människor klarade sig...

7 kommentarer:

4U2! sa...

Det som hände är en galen mördares handling. En minut är det minsta man kan ge för alla drabbade!

Jess sa...

Jag håller med. Jag vill gärna fokusera på det positiva, på glädjen. Som du säger händer det fruktansvärda saker i vår värld varje dag.
Det gör ont men det gör ondare att människor som faktiskt har det mesta är avundsjuka, gnälliga, elaka, missunsamma o s v. Att välja glädjen är viktigt för mig men inte alltid så lätt.
kram

ansepanse sa...

då ska jag också ha en tyst minut
mm, det var många som klarade sig, tack och lov
kramar till dig

susjos sa...

♥ Kärlek till dig!

BP sa...

Du och Jess säger precis vad jag känner. Speciellt med tanke på hur oerhört bortskämda vi är i Sverige har jag aldrig förstått allt gnällande av personer som har "mest".
Det som inträffade i Oslo berör, varken man är positiv eller negativ. Hoppas det aldrig händer igen... Någonstans.

Helene sa...

Och många klara sig inte från detta hemska...
Det är så sorgligt !!
Jag tänker på dom hela tiden...just nu...
Va rädd om dig.
Kram Helene.

marie sa...

energitjuvar dom finns överallt...blunda och tänk dig vara på den finaste platsen du vet ...andas in genom näsan...ut genom mun...känn dofterna...hör ljuden...andas in...andas ut...känn...le...andas..ny energi..kraaam