03 maj 2011

Tänka sig!

Tänk att jag (med hjälp av er) kom på att jag skulle köpa nya pelargoner till min väninna! Det var tyvärr bara en pelargon som överlevde vintern hos mig! Hon kommer aldrig få veta det för hon äger ingen dator! 3 för 100 kan ju vara värt, jag köpte sex!:)

Jag kom inte på att man kan använda Alvar Aaltos vaser till färgtuber och penslar mm, blev sugen när jag såg den här bilden! Nu får man 20% på Iittala Outlet hela maj månad och jag tror att jag måste köpa en vas i alla fall! Jag bara älskar den där formen och jag har bara en liten ljuslykta:(Bilden lånad från Iittalas meijliutiskicki!


Jag kom på att jag har varit osynlig här, visat mig bara litegrann och bara ibland! Men jag kom på att jag tänker ofta på dig:) Tänker på vad du nu har skrivit, fotat eller annat du har hittat på!

Vet du, jag behöver en ny mobil för det är svårt att höra mig! Jag hör den som ringer men jag hörs ibland inte alls. Det kan ju min man tycka är skönt att slippa...

Nu är ju frågan vad jag ska ha för mobil. Jag och en vän/kollega har haft likadana mobiler de två senaste gångerna. Hon har alltid härmat mig, men nu har hon redan köpt en ny, en Iphone!!

-Du passar inte att ha en Iphone, säger min dotter!

9 kommentarer:

Anna sa...

Klart du ska ha en Iphone, lättaste mobilen jag har haft och jag har ju haft några stycken :)

Guldkorn by Elin sa...

Jo men jo! Du passar visst med en iPhone :)
Och alla eventuella tvivel kommer att vara som bortblåsta när du väl håller din egen i handen ;)
Har haft både HTC och iPhone, båda är bra men iPhonen vinner ändå, om man frågar mig, för alla sina roliga (och bättre) appar.

BP sa...

Den där vasen är kanooooon.
Vad gäller Iphone så är den enastående för allt, precis allt, bortsett från att vara telefon. Du kommer att älska den. Appar har jag aldrig laddat ner (ooooops) men det går utmärkt att kommentera bloggar på bussen t ex. Hur man lägger upp blogginlägg har jag fortfarande inte lärt mig;-)
Den har en utmärkt kamera - när man väl ha lärt sig att ändra inställningen att den inte plåtar en själv, vilket tog ett tag.
Go for it - å telefonen är ju bara en liten nödvändig bisak. Om du gillar höra din egen röst när du pratar i telefon, vilket jag antar att du gör så är iPhonen idealisk för dig;-)

ansepanse sa...

vad då inte passar, det kan väl inte dotra din säga :) det gör du visst
oj, frös dina pelagoner ja de är väldigt känsliga för frost
ha det gott - kramar

4U2! sa...

Behöver också en ny mobil men jag tror själv att en Iphone är förkastade pengar att satsa på mig ;) Men en mobil med väldigt bra kamera och snäll mot mina tjocka otympliga fingrar, det önskar jag mig! :)
(OK, mina fingrar tillhör händer som masserar bra iaf! det gillas av dottra )

Petra sa...

Klart att du skall ha en iPhone!

Susjos sa...

Måste nog oxå köpa nya pelargoner...de är inte mycket kvar av förra årets...
Klart du ska ha en Iphone, min son sa precis likadant-att jaag inte skulle greja en sån,men se det gör jag visst det!!!
Hälsningar Alice alias Susjos

Jess sa...

Men jag tror att en iPhone passar dig perfekt!
Bra att du köpte nya blommor! :)
Bilderna nedan är så fina!

Kicki sa...

Okej, jag måste nog börja fördjupa mig i mitt val av mobil! Jag känner några som är negativa till Iphone men överlag så verkar de flesta vara positiva!