12 maj 2011

"Drömma"

Solen skiner, fåglarna kvittrar! Jag tänker bara på det som är omkring mig, är här och nu. Stigen leder mig till målet. Jag tittar ner så jag inte snubblar! Stigen är täckta av barr, löv, rullande kottar, stenar och rötter. Nya stigar har bildats där träd har fallit. År av trampande fötter har format en tydlig väg genom skogen, längs med ån. Det knastrar skönt där jag går.

Men vad är det jag hör!? En bildörr slår igen, jag närmar mig mitt mål. Kan det vara möjligt att stugägarna är där?! Jag är framme och ser en man mitt framför stugan. Stugan som för det mesta står tomt och som jag har tänkt fotografera, just idag! Jag känner mig som en paparazzi när jag försöker smyga mig fram, knakelibrak! Undrar om han ser mig?

Nu kommer det, veckans Fototriss! Temat är "Drömma":

ETT-om klöver blev till pengar skulle jag anställa en annan någon som kunde göra alla måsten. TVÅ-jag skulle köpa mig en stuga med ett kök med vedspis och ett rum med kakelugn. Där skulle jag sitta och skapa till solen gick ner.
TRE-helst ska den ligga vid vatten och det ska finnas en brygga där jag kan sitta om kvällarna och alla dagar ska vara precis som idag!Drömma går ju...


Jag var sent ute med veckans triss och snart kommer nästa:) Vill du se fler bidrag så kika in här

7 kommentarer:

lena-borjesson sa...

Paparazzi kanske inte är så enkelt jobb? Men stugbilden blev fin.
Hoppas att din dröm blir sann en vacker dag!

ansepanse sa...

vad vackert :)
vad skulle du sitta där i stugan och skapa då? nu blev jag nyfiken, en härlig dröm
kramar

Jah Hollis sa...

Snyggt framjobbad drömtriss. Det är ett inte alldeles enkelt tema tycker jag.

BP sa...

Bättre sent än aldrig. Här får nog trean blir min klara favo: den förmedlar en otrolig stämning tycker jag.

ametrinsfoto sa...

Fin triss som leder fram till en dröm jag delar med dig. Ett fantastiskt fint foto på bryggan också!

Jess sa...

Underbart!!!!

Jah Hollis sa...

Tekniska problem med Blogger gjorde att jag aldrig lyckades kommentera denna triss. Nu gör jag det och tycker att den är fin och originell. Bra berättelse till den med.