09 april 2011

Lördagsfrukost

Eftersom jag åt pizza till middag så ville min mage ha bruschetta till frukost! Jag uteslöt vitlöken i röran, men gned in brödbiten lite med en klyfta, för helt utan vill jag inte vara:) Vi har vitlök i den mesta maten i vår familj. Det är så gott och vi håller oss friska...för det mesta! Kan det vara så att alla smittospridare håller sig ifrån oss och vi klarar oss av den anledningen?! Det smakar vitlök i munnen, undrar vad kunderna tycker om det? Tror inte de kommer att säga: -Vad har du ätit för gott idag?! Undrar hur de har haft det i skogen? Fick ett mms igår och den visade röda nästippar! Solen skiner idag och jag vet att de ska äta våfflor till frukost, kanske ska åka dit!?! Våfflor gräddade i gjutjärn över öppen eld, det är grejer det! Nu ska jag ut och gå eller jogga, gå eller jogga...Jag kan nog göra båda delarna! Om du vill slippa pinsamheter vid beställning av bruschetta när du är ute på en fin italiensk restaurang så uttalar man sch som sk, bara så du vet! Nu säger jag inte att just du uttalar det fel men det kan ju finnas någon annan!;) Baci a tutti! Om du tycker att det är jobbigt att läsa allt i en följd så gick det inte att dela upp texten, testade flera gånger men det gick bara inte!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

9 kommentarer:

Maya sa...

Men oj vilken mumsig frukost... och du jag hade satt av till skogs det där lät ju väldigt mysigt med våfflor över öppen eld :P
Ha en fin lördag!

Petra sa...

Som halvitalienska tycker jag dina val är perfekta.

Ha en fin lördag.
Kram

4U2! sa...

Frukost? Kunde vara min ... lunch ;) Ha en fin dag.

Susjos sa...

tack för tips om uttalet, jag lär mej aldrig! Älskar oxå vitlök,men vi blir förkylda ändå...

Jess sa...

Har läst italienska men tydligen glömt en del... Tack för tipset!
Det lät gott med våfflorna i skogen!

BP sa...

Bruschettan älskar jag och den gör vi ofta. Våfflor hoppar jag lika gärna som joggingturen men "baci" ger och tar jag gärna:-)

Suzan sa...

men f*ck vad gott!!!

♥ Babbi sa...

Finns det nån som kan leva utan vitlök? :O Det är ett måste..sen att man stinker det får man leva med:)

Kicki sa...

Hej Babbi välkommen till mig!