24 november 2010

Ser ett ljus


Hej!

-Välj någonting som du verkligen vill och inte något som kompisen väljer! Det var summa kardemumma av gårdagens besök på gymnasiemässan och jag instämmer!
.
Jag fick en fråga om vad jag drömmer om!
Jag skulle gärna vilja ha ett B & B och en liten butiksdel och sälja udda ting och egentillverkade saker! Numera kan jag tänka mig att ha webbförsäljning också, men vad ska jag sälja?
Varför har jag inte det då och sätter igång? Jag är livrädd att jag ska jobba för mycket och tänker tillbaka på mina tidigare erfarenheter som egenföretagare med extrajobb vid sidan om!
.
Nu har vi barn och de kommer i första hand! Jag vill kunna finnas till hands för dem och inte gräva ned mig i alltför mycket arbete (kanske har jag blivit mer bekväm också;).
Nåja, det är väl aldrig försent, men det är svårt att få igång mig för det är en hel del jobb som krävs (och en viktig ingrediens, pengar)!
Det finns en person som jag skulle behöva träffa och även besöka för hon är en riktig inspirationskälla och kan kanske få igång mig:) Jag måste intala mig själv att det inte behöver bli färdigt på en gång!
Hej då!
.
PS. Vi har fått bort vattnet från badrumsgolvet och det ser ut som att vi inte behöver bryta upp trägolvet! Det är inte stopp i diskhon längre, phu!
.

6 kommentarer:

Ting o Tankar sa...

B&B låter underbart. Har också varit inne på det tillsammans med en vännina. Men det är, som sagt, mycket arbete och pengar, det behövs en del sådana.
Tror du har rätt inställning, när du tänker att allt inte behöver vara färdigt med en gång. man kan börja i mindre skala.
Kram.

4U2! sa...

Precis vad jag vill: starta eget.

ansepanse sa...

det är just baksidan med att vara egenföretagare att man kanske jobbar halvt ihjäl sig och har ingen fritid alls, så jag förstår att du väljer familjen i första hand, det gör du rätt i tycker jag
kramar

Anna sa...

Snart går din dröm i uppfyllelse!! :)
Kramis

marie sa...

va skönt me golvet:)

Jess sa...

Känner igen dina tankar hos mig själv!
Jag tror på dig!