15 juli 2010

Utanför PulaDet är sent och jag orkar inte mer! En bild från Kroatien får ni se. Vi åkte till Pula, eller närmare bestämt utanför Pula! Vi såg havet när vi tittade ut från vänster bilruta. Vi såg havet när vi tittade ut från höger bilruta, problemet var bara: Hur ska vi hitta dit??!

Vi körde i bostadsområden, vände i återvändsgator, det kryllade av campingplatser med bommar så det tog stopp (men vi skulle ju inte direkt campa)!

Så småningom (typiskt oss) ställde vi bilen och promenerade genom en camping som sett bättre dagar! Inte skulle jag vilja bo i en snårskog av pinjeträd iaf!

Väl framme vid havet så förstod vi varför det fanns gott om badskor till försäljning!

Första känslan var: åh vad skönt, sedan aj och efter det nä jag vill inte bada!!!

Alla andra badade utom jag! Gillar inte alla konstiga djur och grejer havet som kan komma och bita en i tårna!


God natt! Venedig here i come!

5 kommentarer:

Anna sa...

Ha badskorna på när du kliver i eller är du rädd för hajarna :)
Härligt och få komma till Venedig ochsen träffa Ulli.
Ha de bra , kramisar

Suzan sa...

ha en underbar resa!

Maya sa...

Nu är frågan, hur varmt va det och var det något som kunne äta upp dig i havet? ..om inte hade jag badat ... älskar bada :P

Anna sa...

Hahaha... jag är PRECIS likadan när det gäller att bada i sjöar och hav. Man vet aldrig vad som gömmer sig i vattnet... mina fötter får dom inte komma nära!! :)

Eva sa...

Ha det så bra i Venedig och de andra städerna ni ska bo i! Det kanske vore bra med ett par badtofflor, ni ska ju bada på fler ställen eller hur! ;)