08 juni 2010

Rebrabar

Våra rabarber har väl aldrig varit så stora någon gång!
Gräslöken likaså!
Det var väl något positivt med den långa snörika vintern!Hade tänkt att blogga igår kväll men hade otur med internetuppkopplingen...igen:(

Hade en ledig dag och min syster Anna, hennes man och Tyra hälsade på! Kul att få spontanbesök ibland! Dagen började traditionsenligt i köket. Varför ska alla mina lediga dagar börja med att ta hand om ett kaotiskt kök? Okej, igår fanns det en giltlig anledning till att det inte var städat för vi firade ju "vår dag" i söndags. Sedan var det dags att ta hand om toan. Att det ligger lite grejer här och där, gör mig inget om det kommer besök, men toan vill jag alltid ha ren! Sedan blev det en rabarberpaj:)

Det var så pass fint att vi kunde sitta ute! Syrran tog en del bilder...men inte jag. Vill ni se, så kolla in på http://www.annaadanirsvardag.blogspot.com/

Resten av dagen gick till hämtning av Filip, crosstrainer, baka bröd (!) eh, färdigmix, började lite försiktigt med grästrimmen och försökte leta mig fram till rhododendronen och så sydde jag omtag till pappas draperier! En liten tupplur lyckades jag också klämma in:)

Sådär ja, det gick mycket lättare idag, då blev ja' gla'!

3 kommentarer:

Maya sa...

Jisses du var ju hur flitig som helst, får panik ju... är just nu fullkommligt slut när jag kommer från jobbet så det blir inte många knop gjorda hemma.
Kollat bilderna Anna tog, super härliga!
Ha en fin dag!
Kram Maya

Anna sa...

De var skönt och komma ut på landet ett tag :)
du hann ju med en del efter vi åkt.
Pappa frågade efter omtagen idag och jag sa bara att jag vet ingenting om de.
kramis Anna

Suzan sa...

fint du har gjort det här! =)