27 juni 2010

Närmar sig!

Midsommarbild


Vad skönt det är när man vaknar och vet att man får vara ledig en dag till! Igår fick jag (flera gånger) en känsla av att jag skulle jobba idag!
Det ser ut att bli kanonväder! Är det så att sommaren verkligen har kommit äntligen! Vi har planerat att åka iväg till en sjö och fiska och sola litegrann.
.
Om en vecka precis åker vi iväg på vår efterlängtade bilresa, fattar fortfarande inte att det är sant! Men det börjar väl märkas när resväskorna börjar komma fram och högarna med kläder och annat växer dag för dag!
.
Jag har fyra arbetsdagar kvar och det är fyra halva dagar! Tjoho!
Den här veckan ska det handlas (kul) kläder till Nicole, gå på Julias fotbollsavslutning, ha ett kalas till för Filip, växla in euro, se om jag kommer i bikinin (just ja det kan jag göra idag...), vad mera....
Jo, städa (mindre kul) förstås för svärmor och svärfar ska ha vårt hus som sommarstuga! De har sålt sin husvagn och hit kan de komma och njuta av lugnet och slipa grannarnas tjo och tjim! Bra för dem och bra för oss. Hoppas de rensar lite i rabatterna...

6 kommentarer:

Eva sa...

Vad roligt att äntligen komma iväg på er bilresa! Härligt väder hoppas jag också att det blir hela nästa vecka för vi längtar efter att få sola och bada. Tjingeling! //Eva

Kicki sa...

Ja, det har varit mycket den här våren både kroppsligt och känslomässigt så ja det ska bli skönt! Jag bara oroar mig för målarträffen! Jag ringer dig innan vi åker så får vi se om vi kan hitta ett datum eller två!

Fia sa...

Mmmmmm KLART att jag vill om jag får :D

Maya sa...

Tror säkert du kommer hem till ett städat och fint hus med rensade rabatter och allt i topskick!
Låter ju ganska ljuvligt i mina öron när du säger bara 4 halva dagar! Jag har 3 veckor... längtar ihjäl mig... först av allt på att grabbarna ska komma på Lördag! Chris kör upp och hämtar dem på fredag! Och ner på Lördag :)) så nu är det nedräkning till det!

Suzan sa...

så vacker bild!
ha en skön semester!

Anna sa...

Kul att de närmar sig, nu har jag haft min sem o får vänta till augusti till min nästa sem.
Vi ses på tisdag! Kram