30 juni 2010

Ljus och mörker

Dianthus barbatus - borstnejlika


.
Igår när jag hämtade min man från stationen kom vi på att vi kanske ska kolla om vi har giltiga pass!! Vi dividerade fram och tillbaka, när beställdes dem, när var vi utomlands senast...??
Vi är inte direkt vana utomlandsresenärer, det märker man ju! Som tur var låg passen där jag trodde dem skulle ligga och vi kan resa till år 13, med samma pass (vi lär väl inte ha råd efter den här resan)!
.
Förra veckan beställde jag EU-kort via sms. Fick ett meddelande om att dem kommer hem inom 14 dagar! Men det kan ju bli försent!! Jag får ta och ringa dit och se om dem är på g.
.
Är det något mer vi har glömt??
Vi pratade om att "ställa av" tidningen men det har vi inte gjort, inte ännu:)
.
En annan viktig detalj: Roger har väntat på sin nya bil i flera veckor och om den inte kommer ska vi få åka med en hyrbil. Hyrbilen skulle han ha från och med idag så jag skjutsade dit honom och väntade...och väntade!
-Du får skjutsa mig till jobbet istället, det var i några länder man inte fick köra med bilen. Slovenien var en av länderna! Det skulle vara bra om vi kunde köra in i det land där vi ska vara en vecka! Ändå hade han rabblat upp länder vi skulle åka i, innan bokning, men de hade visst inte kollat upp det!
.
Eurocar but not Slovenien!

4 kommentarer:

Anna sa...

De verkar flyta på bra :) Kopia på passen kan vara bra o ha ifall man råkar tappa dom.
Kramis

Kicki sa...

Tack för tipset!

Eva sa...

Ni verkar ju ha full koll! Ta det lugnt på vägarna bara! Kram Eva

marie sa...

näe dom har precis vuxit i den lilla poolen, smörjer dom me olja o så fint de glider ner ;)