16 juni 2010

Ledig mitt i veckan:)

Stolen väntar på dig och solen är där då!


Perfekt start på min lediga "helg" mitt i veckan! Soolen skiner!

Ska klippa mig kvart över elva. Åker in lite tidigare så jag hinner shoppa lite:) Julia hänger med och tar med sig en kompis. Efter frissan åker vi hem och med i bilen har vi Karoline! Senast hon kom och sov kvar hos oss var nog förra sommaren...tror jag! Hon är så upptagen numera;) http://www.radarzine.com/blogg/fashion-flash
.
Tänk att hon fortfarande vill komma hit och leka med moster! Eller det kanske är kusinerna som är kul! Eller är det Rogers matlagningskonster som lockar!
Filip ligger kanske och sover fortfarande när vi kommer hem. Han har blivit en riktig tonåring, uppe sent och sover halva da'n! Julia "lägger" på några minuter för var dag, hon blir tonåring i höst!
.
Vad hittar vi på en dag som denna?
Det är väl perfekt väder att tillbringa utomhus. Karoline behöver nog få lite sol på näsan och andas in lantluft! Hon andas mest in storstadsluft nuförtiden! Det finns ju alltid trädgårdsarbete man kan ta till;)
.
Det är fotbollsmatch i kväll. Nu menar jag inte fotbolls-VM, bevare mig!! Det blir en match med Julia och det är klart vi måste åka med och heja på! Vi slipper iaf oljudet som alla VM-fotbollsfans får stå ut med! Det blir en sen middag, ungefär halv 9, men det blir plockmat och det kan vi förbereda innan vi åker iväg till matchen!
.
Har sommaren äntligen kommit? Passa på och njut, man vet inte hur morgondagen ser ut!

6 kommentarer:

marie sa...

kul att dom kommer, tyder på omtyckt moster:)tänkpå va du visar upp för olika kreationer och egenhändiga matchningar....framför allt ta betalt, de kan komma i tidningen;))

Maya sa...

Visst är det skumt det där med sovtider och tonåringar... det liksom ingår i tonårstiden..hehe.

Eva sa...

Härligt med väder och ledighet! Ha en trevlig dag - det låter som om den kommer att bli lyckad! Kram Eva

Anna sa...

Hoppas att du haft en underbar dag i solen! :)

Suzan sa...

Skönt m ledighet.. jag jobbar fram till söndag! =)

Kicki sa...

Nämen vad trevligt, en ny "tittare"!
Vi bara myste igår!