26 maj 2010

Fötter & skor

Nu har jag ett par i mina ägor! Jag var till fotvårdaren i går. Hon väntar sitt femte(!) barn men lyckades knipa igen! Hon hade gått två dagar över tiden!
-Om du smörjer dina fötter regelbundet nu, så kommer de att vara mjuka som en babystjärt. Självklart kommer jag göra det...
Det var verkligen skönt att få fötterna ompysslade! Hon trodde att jag hade överansträngt foten och jag ska bara fortsätta att stretscha. Blir det inte bra måste jag nog fundera på att skaffa ordentliga sulor, formade efter mina fötter! Hm, låter dyrt!

Nyinköpta skor! Sköna sandaler (Earth Spirit, miljömärkta!), 550 kr, tygskor 100 kr (fick skavsår direkt) och guldballerina för 50 kr! Slängde ett par guldskor förra sommaren. Jag vet, skorna är platta, men de var billiga (rea!) och jag får plats med sulor!
Konstigt, alla i storlek 39, har alltid haft 38! Nu förstår jag varför, mina fötter har sjunkit ned och har blivit plattare och bredare! Kanske måste investera i ett par nya walkingskor också?!
.
Nej, nu får det vara färdigskrivet om fötter! Jag som inte tycker om fötter, iaf inte på andra och speciellt inte manliga!
.
Det känns som jag har lite ont i handen...

4 kommentarer:

Maya sa...

Sandalerna såg sjukt sköna ut!
Jag är sådär ECCO fantast ... Love it!
Är helt klart de skönaste skor jag köpt, jag har 2 par som jag varierar med, och jag har aldrig ont i fötterna längre!
Annars hade jag alltid skit ont!
Så, jag älskar ECCO ♥
Kram på dig och ha en skön dag!

Kicki sa...

När jag hade betalat mina sandaler och var på väg ut såg jag att Ecco hade några liknande... men lite dyrare!

Anna sa...

Va skor du köpt, kul me lite nytt, bra och köpa ordentliga skor, brukar faktiskt tänka på de.
Skönt o få fotmassage men hatar o bli killad.
Ha en bra dag! Anna

Anonym sa...

I Love Earth Spirit! Köpte ett par av deras sandaler på semestern (i en välsorterad butik på landet) för ca 500 kr, och nu vill jagf ha ett par till. Men var hittar man dem???? Var köpte du dina?
Trevlig blogg BTW! =)
Hälsningar
Camy