14 april 2010

Sööt!


Det finns en liten mysig blomsteraffär i Skultuna som heter
"Tant Grön".
.
Jag tycker det är mysigt och inspirerande att gå in där och jag köper gärna blommor av henne även om det blir dyrare jämfört med de stora blomsterhandlarna!
.
Det såg lite tomt ut idag:
-Du ska väl inte stänga? Hon bara tittade på mig först men svarade:
-Nää!
.
Förklaringen (fröklaring skrev jag först:)) var att hon inte hade varit till Sthlm och de blommor hon hade fått tag på var sorter som hon inte ville ha för många av.
.
-Vilken tur, jag blev lite orolig...
.
Hittade den här lilla söta flickan som jag ska ge till en annan söt flicka, som med kort varsel kunde hoppa in och jobba ist för mig ett par dagar! Hade väl egentligen inte tänkt att jag måste köpa något till henne men när jag såg den här så blev det bara så:)

3 kommentarer:

Maya sa...

Super söt och vilken fin gest, tänk om man fått något sådant alla gånger man ställt upp och jobbat för någon annan :)) Ja tror aldrig att jag fått någon present vid ett sånt tillfälle :) Knappt ett tack ibland :)

Kicki sa...

Det blir extra roligt eftersom hon inte förväntar sig det:)

Anna sa...

Vilken gullig liten tjej :) Kul när man kan ställa upp, jag ställde upp för en tjej i julas och då när jag kom till jobbet hade hon varit där och ställt in ett fat med nybakade "Julstjärnor", då blir man glad. Kram