25 december 2009

Juldagsmorgon

Fotograf Filip

Vaknade i soffan!!?
Går och tvättar bort sminket, borstar tänderna, gurglar med lite Flux och sätter på mig mitt finaste sidennattlinne.
Går ut i köket och tittar på klockan...den är 7!!!!! Jag har sovit i soffan till klockan sju! Vet inte om det har hänt någon gång tidigare. Tidigare rekord har kanske varit halv fyra eller så!
-Du somnar väl inte nu? sa R. Det är det sista jag kommer ihåg från igår kväll!
-Nää, sa jag, och hann väl se halva avsnittet av Desperate... Vi delade på en flaska vin och sedan fick jag en drink. Måste ha varit drinken, känns fortfarande i kroppen...
.
Istället för att gå och lägga mig, var jag nyfiken på om syrran var vaken. Det var hon, för hon ska arbeta idag, stackarn! I vår familj har juldagen blivit årets slappardag! Det är så skönt att veta att man inte behöver åka en meter med bilen, möjligen gå ut och röra på benen. Sedan har det blivit tradition att titta på en ny film tillsammans, hela familjen! I år blir det Iceage 3, tack Anna!
Det här är en dag då man gör ingenting, eller bara vad man känner för!
Jag kommer nog att göra många inlägg idag. Syrran Anna ligger ju långt före mig i antalet inlägg och efter som hon jobbar idag så kan jag sakteliga komma ikapp!

1 kommentar:

Anna sa...

Du slår rekord, sova på soffan hela julen , haha. Ja de är verkligen synd om mig som måste jobba :(, men i morgon blir de slappa. Kram Anna