20 december 2009

Fjärde advent
Nu är det nära...nära till ett sammanbrott!

Hur kan det vara möjligt att tiden har gått så fort, jag bara undrar?! Känner stressen inombords. Jag är trött efter en natt på hotell (i Västerås igen:). Min kära make har legat och snarkat till och från. Jag har legat med en fot mot hans ben för att snabbt och enkelt knuffa till, om det kom för höga ljud därifrån! Han påstår att han har sovit dåligt för att han har legat och koncentrerat sig på att inte snarka!! Känns som att jag har sovit ungefär 25% av natten! Vaknade halv fyra. Drömde att jag var törstig (vilket jag också var) och jag drack flera glas apelsinjuice. Sista klunken hamnade i fel strupe och jag hostade. Jag vaknade av att jag hostade, fick ingen luft!
Vi hade fått ett allergirum, men både Roger och jag var snoriga när vi vaknade, förmodligen av damm. Det var kanske ett rum som skulle framkalla allergi?!

Vi har gått igenom vad vi har handlat men ändå finns det saker kvar att köpa. Vi började alltså, i lördags, i utkanterna och jobbade oss in mot centrum. Checkade in på hotellet och fortsatte mot kvällen. Idag har vi också handlat!
Roger, han ska ut och roa sig imorgon kväll, igen! -Det lät så bra när vi bokade det här datumet, sa han.
Nu låter det inte riktigt lika bra, kan man säga!
Okej, jag börjar inte förrän kl 14 imorgon, så då vet jag vad jag ska göra innan...

3 kommentarer:

Anna sa...

Ojjj nu hettar det till här, nästa år kommer ni börja på början av månaden tror jag, eller?
Ni har några dagar kvar. Kram

Kicki sa...

Jaa! Skillnaden med förra året var att de hade önskat sig en skidresa och då blev det inte så många paket..

Anonym sa...

Jag börjar mitt julshoppande idag... så jag tycker att du har STORT försprång :-) Vi kanske ses på stan om vi orkar lyfta våra stressade huvuden... Om vi inte ses får ni ha en skön jul och ett gott nytt år. Kram Eva