23 november 2009

Känsla och okända


Skit också! Börjar veckan med ryggont! Kan det vara pelletssäckarna som väger 16 kg styck? Vi lastade av två pallar i lördags och två i söndags. Kände inget första dagen men igår kväll kom det smygande! Okej, nu får jag tänka rygg hela tiden, tänka på hur jag böjer mig, lyfter, vrider osv, så jag inte får ryggskott! Det är inte kul, hade mitt första när Julia bara var 2 månader! Som tur var kunde mamma kom hit och hjälpa mig och barnen. Det tog lång tid innan jag kände mig bra, och riktigt bra blir jag nog aldrig!
.
Jag har sovit sådär. Roger kom och lade sig kl 00.00 ! Jag vaknade igen kl 01.22, av snarkande ljud brevid mig! Blev klarvaken, kände av ryggen, gick ner. Var nog lite sugen på nå'nting:) Havrepuffar med mjölk var länge sen!

Vad finns att se på TV en helt vanlig söndagnatt? "Bortom horisonten" (hette den så?) med Nicole Kidman och Tom Cruise, hade precis börjat. Jag har redan sett den och bytte kanal. "Det okända", med Malin Berghagen som programledare, kunde jag väl slötitta på. Jag tycker det är lite spännande att få veta vem det är som spökar, men programmet i sig är egentligen inte bra. Huset vi bor i har också haft konstiga oförklariga ljud för sig när vi flyttade in! Kanske finns någon ande kvar eftersom saker försvinner! Det blev iaf (jag skriver visst, i alla fall, väldigt ofta så det var dags för en förkortning) 2 avsnitt innan jag gick och lade mig igen, ungefär kl 03.00!

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag sa ju att du skulle ta de försiktigt :), du ser hur de går ajabaja.
Hoppas du är hyfsat pigg på jobbet idag, blir en tidigt kväll. Ha de bra o ta hand om dig! Kram

Anonym sa...

Stackars dig! Själv har jag kommit hem från en resa i himmelriket... Jag har varit i England i 4 dagar och bott på universum mysigaste B&B... Något för oss i Keno kanske? Please, please, please! Jag såg oss sitta och måla i deras trädgård och smutta på lite kall öl eller ett glas vin...

Jag skickar länken här så har du något fint att titta på i all smärta.
Kram Eva http://www.roadgreenhouse.com/

Kicki sa...

Några dagar med Voltaren så är värken väck! Eva! Först försöker du få med oss till Frankrike och nu England...vi är nog lite svårflörtade:)...men alla vill nog!