09 november 2009

En Magisk Dag


-Du har lite högt blodtryck, den övre visar lite högt! Men det beror oftast på yttre påverkan, känner du dig stressad? Jag stressad, inte alls! Jag har haft samma barnmorska i 15 vår och nu skulle jag träffa en ny för nu kan man inte gå till någon barnmorska i Skultuna längre! När jag ringde för att boka tid så sa hon i telefon, att det är ju som när man ska byta tandläkare eller frisör... Det är det väl inte alls, inte för mig i alla fall!
Okej, det gick bra och jag behövde inte ens dra ned brallorna...
.
På vägen hem lyssnade jag på radio, EMD var med i Rix morgonzoo's studio.
-Julskivan släpps idag och den kommer bara att säljas på Ica. Jag köpte julskivan redan i fredags (har de missat något eller), 79 kr med icakortet!! Vi brukar köpa en ny julskiva varje år och det som är så fint med den här att en del av pengarna går till Childhood! Jag är nog rätt dålig på att bidra med pengar till världens alla barn men nu har jag gjort en insats och det känns bra! Fina pojkar de där! Har inte lyssnat på skivan än, men det kanske blir någon dag denna vecka!
.
Tror blodtrycket har sjunkit nu!

2 kommentarer:

Anna sa...

Ha ha man får väl alltid högt blodtryck när man ska på någe, man känner sig stressad fast man kanske inte är det, har säkert lagt sig nu. Kanske ska kolla på skivan :) Kramis

Kicki sa...

Trycket är nog för lågt, har fått noll gjort idag! Kramkram