08 oktober 2009

Dagens frukost

En bra behållare för olivolja! Det är en perfekt storlek på hålet, eller pipen! Har testat sprayvarianten men den gillade jag inte! Den här kommer från Lagerhaus och finns i fler färger (Roger har fått den av mig)! Ser nästan levande ut när den står där och "tittar" ut genom fönstret!

Ibland ser spisen riktigt fin ut...trots alla skavanker! Man ser inte det som är trasigt och inte heller det som är smutsigt!!

Dagens frukost: Rostat bröd med olivolja och flingsalt. Keso, rysk salami och tomater med basilikablad på toppen! Kokt ägg med Kalles kaviar (originalet)! Kaffemjölk till det!


Idag - en tänkardag och bara-vara-dag! Imorgon kanske det är min sista arbetsdag, i alla fall de tre kommande veckorna har jag inget jobb...som jag vet, eller jag vet egentligen inte! Vad som helst kan hända!
Den här dagen ska jag bara flyta omkring och inte ta på mig en massa "måstesaker"! (Skjutsningar och hämtningar är måsten men de räknas inte)
Igår hade jag en bad (bäd) dag, trots tårta och allt! Jag fick verkligen anstränga mig att hålla humöret uppe! Det var en ouppklarad sak som jag fick lov att ta med en kund på min lediga dag, och jag kan bara säga att världen behöver inte denna otrevliga, elaka och empatifria människa!!! Fortfarande i morse fanns en olustig känsla kvar... Men varför ödsla mina tankar på henne?! Tryck på escape, delete eller skicka ett virus!! Såja, nu är hon borta!
!
Nästa vecka börjar mitt nya liv! Jag ska börja träna (jag har slarvat, R har nog smittat mig) och jag ska fortsätta renovera huset, först och främst vårt blivande sovrum! Det låter bra va?!
Vi får väl se nästa vecka hur det blir med det! Jag får gott om tid att planera och förbereda festen, det blir kul!

5 kommentarer:

Anna sa...

Vilken smarrig frulle, jag kan komma en morgon nu när du är ledig. Jag vill också ha en Pingu :)

Kicki sa...

Ja, det skulle vara kul! Ta med dammtrasorna;)

Kicki sa...

Det är jul snart...

josefine sa...

den där frukosten så riktigt god ut! :)

Kicki sa...

Josefine, välkommen du me!