21 mars 2009

Hit och dit!

Julia längst till vänster


Filip och jag tog en tur till Avesta idag! Vi var till Haglöfs outlet och fick med oss ett par kängor! Öppet köp i tio dagar, så nu får han verkligen känna efter ordentligt om de passar eller inte. Vi gjorde ett misstag förra året och köpte ett par kängor dagen innan vi skulle iväg på vandring. (Ska berätta något om det en annan gång). Det visade sig efter ett tag att det klämde i en tå! Man lär sig, man lär sig...kängorna var ju för små så vi var tvungna att köpa nya!!
På eftermiddagen blev det en tur till storstan, dvs Västerås! Köpte en ny hårtrimmer så att mina män kan bli fina i håret igen! Köpte en s k i t dålig senast...Tror att den här är bättre och hoppas att den inte hoppar över hårstrån! Det är en bild på starke Magnus på förpackningen så det verkar lovande! Mest köpta hårtrimmer 2007...varför var det så många kvar?!
Det är fotbollscup i helgen - Bigmac Cup - och Julia har spelat två matcher idag. Jag såg den andra och sista på eftermiddagen och jag kan inte förstå hur det över huvudtaget är möjligt att spela på en nålfiltsmatta! Inte konstigt att fötterna fastnade i mattan! Imorgon bitti blir det en match till sen blir det hopp i poolen!

Inga kommentarer: