31 oktober 2011

BF


Idag åker Julia på konfirmationsläger och Filip är hos en kompis!
Tidigare undrade vi vad Filip hade för planer inför lovet och han svarade:
 -Jag skulle vilja åka till min kompis i Stockholm. Frågande tittade jag på honom för vad mig veterligen så har han ingen kompis där.
 -Det är han som jag brukar spela med! Jaha...

Hänger inte med i dagens moderna sätt att knyta kontakter! Det visade sig att när han har spelat PS3 online, så har han kommit i kontakt med denna kille. Hur som helst så pratade jag med hans mor, innan hade jag kikat i Facebook (mycket bra när sånt här dyker upp), och de såg ju helt normala ut:)
Killens mamma är lärare (måste vara bra) och hon frågade: -Vill han ha middag när han kommer? Tycker han om lax? Hon kunde inte träffat mer rätt i prick!


Vi får väl se om de har tröttnat på varandra redan idag eller om vi ska hämta honom imorgon!

Jag vaknade tidigt i morse och kände mig helt speedad, måste vara tidsomställningen! Igår höll jag på med Fototriss på kvällen med Julia som modell och jag velade verkligen fram och tillbaka hur jag skulle göra min triss. Jag ville gärna ha en blandning , samtidigt som jag kunde tänka mig att bara ha på Julia, men tänkte att det kanske blev för tråkigt...gu' vad velig jag är (typiskt en våg)!!! Men nu är det försent!


6 kommentarer:

BP sa...

Cybervärlden är det enda sättet unga knyter kontakt, du måste bara hänga med bättre;-) Kul med resan till huvudstaden! Killen vill säkert komma ner till Filip sedan!
Vad gäller trissen så är du verkligen mycket ambitiös, men så blev resultatet också därefter: kanooon.

Ninni sa...

Känner igen det där=) Min son har kontakter över hela landet.

Fin blogg du har..ha en bra dag=)

Eva sa...

Har inte heller hängt med med att knyta nya kontakter via spelen på nätet. Å andra sidan träffar man ju trevliga bloggare ibland och det är ju också genom nätet :)

Hoppas han får kul!

kram

Anna sa...

va blir de föer gott i kväll då?
Kram

Susjos sa...

BF, Beräknad Förlossning?

Kicki sa...

Haha du tänker då bara på ditt jobb, Susjos:)
Anna, vi åt rester!
Tack Ninni, kul att du tittade in!